Una experiència que relaciona espais simbòlics i la vivència de les sensacions a través de la llum i al música electrònica. Gaudeix de 20 hores d’electrònica en 3 espais únics i especials.

ESCENARI THUNDERBITCH

(Parc de la Seu, Manresa) De 12:00 a 02:30


Comença el dia amb nosaltres i un bon vermut en un espai còmode i agradable. Sent la música i gaudeix del gastro-espai creatiu en col·laboració amb Plus Fresc i Archicookture, novetat d’aquesta novena edició, que oferirà una gran oferta de restauració per a tot tipus de gustos i paladars. A més a més, hi haurà interessants tallers sobre música, creativitat , tecnologia i sensacions.

ESCENARI FIBRACAT

(Plaça de la Reforma, Manresa) De 18:00 a 02:30


Quan comença a caure el dia, arrenca l’escenari Fibracat.
Gaudeix de la música al capvespre a aquest escenari emblemàtic als peus de l’imponent Basílica de La Seu.
Aportem el nostre granet de sorra en pro de la igualtat de gènere amb un lineup format íntegrament per dones.
A més, podràs gaudir d’un espectacle audiovisual i del live mapping a la façana del monument.

INDUSTRIAL LIGHT EXPERIENCE BY CYMATIC

(Palau Firal de Manresa, Manresa) De 01:00 a 07:00


Com a gran novetat del 2019, creem un nou espai de nit: Una experiència immersiva per viure sensacions a través de la llum evolvent, a un espai industrial que no et deixarà indiferent.
Manrusionica i Cymatic, empresa especialista en equip audiovisual, uneixen forces per fer possible aquest nou espai.

ESPAI PÚBLIC COMPARTIT
#respecte

Bona part del festival es realitza a l’aire lliure, en espais públics de gran singularitat i valor patrimonial de Manresa. Busquem la convivència amb la resta de la ciutat i per això apel·lem a la responsabilitat de tots per respectar l’entorn i les seves persones. Moltes gràcies!

FROM DISCO TO DISCO
#corresponsabilitat

El festival posa a la vostra disposició una línia de bus exclusiva que connecta els escenaris del centre de Manresa amb l’espai INDUSTRIAL LIGHT EXPERIENCE, des de la 01: 00h , cada quinze minuts, d’anada i tornada. Si t’ho passes bé, sigues pràctic i agafa el bus!

ZONA SENSE BOTELLÓN
#implicació

Manrusionica t’ofereix més de 14 hores de programació electrònica gratuïta (que paguem, en part, gràcies a les consumicions de la barra). Si desitges llarga vida al festival no et portis les teves begudes de casa i consumeix les que oferim a les barres. Tots som Manrusionica.

INDUSTRIAL LIGHT EXPERIENCE
#continuïtat

A mes a mes de la programació gratuïta, Manrusionica et convida a continuar amb l’experiència al nou espai amb instal·lació lumínica, gràcies a Cymatic. Tota la recaudació es destinarà a la propera edició de Manrusionica.

SOM EL QUE MENGEM
#consciència

Estrenem gastro espai en col·laboració amb Plus Fresc i Archicookture, que ens porten propostes gastronòmiques delicioses i també sanes i de quilòmetre 0. Opcions per a tots: carnívors, vegetarians, vegans i celíacs. Bon profit!

VIDEO MAPPING
#genuïtat

El nostre escenari insígnia esdevé, quan cau la nit, un espectacle visual únic: Un esplèndid vídeo mapping vesteix la façana principal de la Basílica de la Seu de Manresa, complementant l’escenografia que aquesta edició ve carregada de sorpreses.