ARTISTES

NOTICIES

Festa Major Manresa – FM 3.0 2013 by Manrusionica

Per segon any consecutiu MANRUSIONICA et porta la millor electrònica per Festa Major de Manresa, i amb ENTRADA GRATUÏTA A TOTS ELS ESPAIS !!! Aquest any estarem DIVENDRES 30 a la Plaça Sant Domènec amb barra inclosa !! Vine a fer la birra i disfrutar amb nosaltres!

17 dj’s en 2 dies, molts d’una qualitat contrastadíssima. Mira el Line-Up i planifica el teu cap de setmana del 30 i 31 d’agost !!! T’esperem :)

FM 3.0 2013

Llegir més »

“Art de les muses” per Núria Farizo

Aquí teniu la preciosa carta que ens va arribar de la ma de la nostra estimada escriptora i col·laboradora Núria Farizo i que ens va dedicar per l’edició 2013 de Manrusionica. Esperem que us agradi tant com a nosaltres, les seves paraules són una gran empenta per seguir lluitant i patint per fer cada any un millor Manrusionica! De tot cor, GRÀCIES NÚRIA  ;-)

19/06/2013, Manresa

Recordo les meves primeres paraules dedicades a tu; Astrònom-melancòlic-electrònic. Uns mesos més tard repetia sota el títol de “La màgia de Manrusionica”.

Llegir més »

PATROCINADORS / COL·LABORADORS

Aquesta edició de Manrusionica 2013 no té un patrocinador principal, però són moltes les empreses i petits comerciants que han volgut fer suport al nostre projecte, als quals els hi estem i estarem infinitament agraïts. Aquí teniu una bona llista, feu-li una ullada!!

SIBELIUS

LOGO SIBELIUS

A Sibelius oferim només els productes en els quals creiem, independentment de la marca i el preu. Sibelius és una “Concept-Store” dels instruments de Música i accessoris.

Tots els productes que tenim en stock, hi són perquè després de veure’ls, tocar-los i provar-los… creiem que són recomanables per als nostres amics.

En el nostre catàleg trobaràs, des de productes de les gran marques, fins a productes de petits fabricants…

Creiem en el que oferim… ens flipa la Música.

Botiga Sibelius

LINKS:

SOLANS

Assessorament, venda i servei tècnic en instruments musicals.

Un referent a Manresa des de fa molts anys, Solans música s’ha convertit en la botiga preferida i de confiança de molts músics bagencs. Amb un tracte exquisit, sempre t’ajudaran a buscar la millor opció per les teves necessitats.

logo_Solans 
SOLANS

LINKS:

Llegir més »

#16 HIP-HOP (2000-2013) / Connectant amb la música electrònica

16.Hip-Hop

2000-2010 (Emo-rap, Crunk, Avant-rap, Hip-hop digital, Screwed & Chopped)

Llegir més »

#15 HIP-HOP (1990-1999) / Connectant amb la música electrònica

15.HIPHOP

1970-1979 (Conscious rap, Boom Bap, G-Funk, Jazz rap, Ghetto Tek, Golden era rap, Abstract Hip-Hop, Southern Rap, Jiggy rap, R&B, Turntablism, Underground rap, Bling bling)

Llegir més »

With the power of Podio, our simple CRM tool our team can effectively work together from anywhere, to escape email overload, alleviate document chaos and much more. Get structured with Podio's easily modified workspaces and apps, so you and your team can work the way you want to.